Menu
Your Cart
    We're closed between September 14th until October 8th ! Your order will be shipped on October 9th.

Shipping & Delivery

Hieronder kun je onze informatie vinden over ons verzendproces en de bezorging van jouw bestellingen


•     Verzendingen geschieden uiterlijk op de volgende werkdag *

•     Alle post zal met PostNL verstuurd worden, tenzij anders aangegeven.

•     Is het totaal van jouw bestelling, zonder verzendkosten, €20 of meer? Dan kun je zelf kiezen voor de optie om deze gratis te laten versturen.

       * Verzenden gebeurt dan op de meest efficiënte manier en wordt bepaald door Petra's Sieradenwereld.

       * Gratis verzenden is van toepassing op bestellingen, welke geadresseerd zijn naar een Nederlands adres. Postbussen vallen hier niet onder.


•     Alle bestellingen worden zorgvuldig en met de grootste aandacht verpakt. Petra's Sieradenwereld zal er alles aan doen om jouw bestelling veilig over te laten komen.

•     Echter, wanneer eenmaal de bestelling is overgedragen aan PostNL, kan Petra's Sieradenwereld niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele schade of verlies tijdens het verzendproces.

•     Petra's Sieradenwereld kan niet aansprakelijk gehouden worden voor kwijtgeraakte (brievenbus)post welke niet verzekerd verzonden wordt. Indien je zeker wilt weten dat jouw bestelling aankomt, dien je te kiezen voor de optie "verzekerd versturen" via pakketpost.

•     Wil je zelf kunnen traceren waar jouw bestelling zich bevindt, kies dan voor een bezorgoptie met Track & Trace. Nadat jouw bestelling is overgedragen aan PostNL, wordt je geïnformeerd over de bijbehorende Track & Trace code. Op deze manier kun je, op de website van PostNL, jouw bestelling volgen en worden geïnformeerd over het verwachte bezorgmoment. Als je je email hebt achtergelaten, ontvang je automatisch bericht van PostNL over de bezorging van het pakje/pakketje

•     Deze tarieven zullen ook gehanteerd worden als verzendkosten.

•     Meer informatie is ook te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, neem dan contact met ons op. We helpen je graag aan een passend antwoord.

* Indien door onverwachte oorzaak, leveringen door de bezorgdienst niet binnen deze termijn worden bezorgd, kan Petra's Sieradenwereld hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.