Menu
Your Cart
    It's spring time, time for new jewelry  !!

About Us

Hoe het is ontstaan.

Een paar jaar geleden werd mijn interesse gewekt om zelf sieraden te gaan ontwerpen. Dit gebeurde destijds op zeer kleine schaal en als hobby. De sieraden die ik toen ontwierp, waren voor mijzelf. Deze droeg ik dan ook zeer regelmatig.

Veel mensen vroegen waar ik deze sieraden vandaan kwamen en wilde ze zelf ook graag hebben. Dus besloot ik voor deze kleine groep mensen ook een sieraad te maken. Waarop ook zij veel leuke reacties ontvingen. De mensen uit hun kennis- en vriendenkring kwamen uiteindelijk ook met mij in contact om ook voor hun een sieraad te maken.

Vanaf dat moment werd het idee geboren om voor anderen sieraden te gaan ontwerpen en maken. En deze voor een leuke prijs te gaan verkopen. Eerst ben ik begonnen mijn sieraden op braderieën te verkopen. Dit breidde zich al snel uit naar beurzen. Hierdoor werd de klantenkring steeds groter en zochten deze klanten mij steeds vaker op. Vaak kreeg ik de vraag of er ook een winkel was, waar ze mijn sieraden ook konden kopen.

Het idee van een webshop was geboren. Eerst met een kleine en simpele webshop begonnen. Hier was het assortiment nog niet heel groot. Maar door alle lovende reacties, besloot ik het groter aan te pakken en een professionele webshop te laten maken. Welke tot op de dag van vandaag, steeds uitgebreider wordt.

Inmiddels is ook de naam geregistreerd en de webshop heeft zijn eigen internetadres, welke herkenbaar is voor iedereen. Zo hebben al vele klanten mij weten te vinden, via de welbekende zoekmachines.

Één ding heb ik altijd belangrijk gevonden, de sieraden moeten te allen tijde betaalbaar blijven. Dit motto hanteer ik dan ook nog steeds.Wat is Petra's Sieradenwereld

Mijn assortiment bestaat uit zelfgemaakte kettingen, zelfgemaakte armbanden, zelfgemaakte oorbellen, verschillende soorten ringen, zelfgemaakte horloges en leuke andere artikelen.

Het assortiment wordt haast iedere dag uitgebreid en vernieuwd. Kom dan ook geregeld terug op de website om deze nieuwe artikelen te vinden.

Alle artikelen zijn nikkelvrij !!!

Voor een bijpassend resultaat heb ik ook setjes in mijn assortiment. Dit bestaat uit een ketting met bijpassende oorbellen en een bijpassende armband of leren armband. Uiteraard tegen een hele gunstige prijs als wanneer je de artikelen los koopt.

Regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd. Deze staan vaak op de website onder de categorie “Nieuw”, zo zijn deze snel en makkelijk terug te vinden. Bekijk deze categorie dan ook regelmatig, want op is ook echt op !

Ook kunnen persoonlijke wensen in een sieraad worden aangebracht. Als je contact met mij opneemt, kunnen we vast tot iets moois komen.

Alle artikelen die je bij mij koopt worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Ik wil het risico op beschadiging altijd voorkomen. Helaas gebeurt het grootste deel van de verzending bij een externe partij, waar ik geen invloed op heb. Wil je meer zekerheid, kies dan voor een verzekerd pakket bij het afrekenen.

Wil je graag weten wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd? Kies dan voor een Track & Trace verzending, tijdens het afrekenen. De Track & Trace code wordt dan naar jouw e-mail adres verzonden, zodat je deze via PostNL kunt traceren.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hierin staan regelmatig leuke aanbiedingen en acties. En blijf je gelijk op de hoogte van nieuwe sieraden.

Kijk gerust door mijn assortiment, heb je eventueel nog vragen? Neem dan contact met ons op. We horen namelijk graag van je !


Met vriendelijke groeten

Petra

Petra's Sieradenwereld is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53972627.