Welkom op de totaal vernieuwde webshop van Petra's Sieradenwereld. Er is de laatste weken ontzettend hard gewerkt aan deze nieuwe webshop. Wij hopen dat je er net zo blij mee bent, als dat wij zijn.

Een nieuwe webshop brengt weer een frisse look en ook ons assortiment hebben we eens goed bekeken. Al onze artikelen hebben we voorzien van duidelijke omschrijvingen en nieuwe foto's daar waar het nodig was.

Er is de laatste weken ontzettend hard gewerkt aan deze nieuwe webshop.

Ook hebben we deze nieuws pagina geïntroduceerd. Zodat we je op een makkelijkere manier op de hoogte kunnen blijven houden van al onze vernieuwingen. Ook zullen er beschrijvingen komen voor de doe-het-zelf setjes. En ook worden speciale aanbieding hier vermeld of aangekondigd.

Het leuke aan deze nieuws pagina, is dat je ook reacties achter kunt laten. Zo kunnen wij beter met jullie in contact blijven en ook onderling tussen klanten.

Als je wilt kun je hieronder al je eerste reactie plaatsen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie indruk van deze nieuwe webshop. Ook zijn we benieuwd hoe je de nieuwe look vindt. Laat het horen !

Mocht je tegen problemen aanlopen, of iets ontdekt dat (nog) niet klopt, schrijf dan alsjeblieft een berichtje via de contact pagina. Dan kunnen wij deze onvolkomenheid direct verhelpen.

Groetjes

Petra.