Wie zijn wij

Mijn assortiment bestaat uit zelfgemaakte kettingen, zelfgemaakte armbanden, zelfgemaakte oorbellen, verschillende soorten ringen, zelfgemaakte horloges en leuke andere artikelen. 

Alle artikelen zijn nikkelvrij !!!

Voor een bijpassend resultaat heb ik ook setjes in mijn assortiment. Dit bestaat uit een ketting met bijpassende oorbellen en een bijpassende armband. Uiteraard tegen een hele gunstige prijs als dat u de artikelen los koopt.

Regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd.

Op verzoek kan ik ook naamkettingen maken. Neemt u dan contact met mij op met de kleurstelling en de naam. Dan zal ik iets moois en origineels maken.

De komende maanden sta ik ook op verschillende beurzen. Deze data worden op de website bijgehouden. Indien u nog iemand zoekt voor een braderie of een markt, mag u uiteraard ook contact met mij opnemen.

Alle artikelen die u bij mij koopt worden zorgvuldig verpakt en verzonden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief. Hierin staan regelmatig leuke aanbiedingen en acties.

Als u workshops of party's wilt geven, kan ik u helpen met het organiseren hiervan. Een gezellige avond met een paar dames of vriendinnen is een gegarandeerd succes.

Vanaf heden hebben we nu ook een puntensysteem. Bij elke bestelling krijgt u voor elke brutocent 1 punt. Bijvoorbeeld: u bestelt een armband van € 4.95. Deze kost dan exclusief BTW € 4,16. Dan krijgt u 416 punten. Uw puntensaldo wordt bijgehouden op uw eigen pagina. Deze kunt u bereiken door te registreren en vervolgens in te loggen op uw eigen pagina. Daar kunt u uw puntensaldo vinden.

Heel veel plezier met het rondkijken op mijn website.

Met vriendelijke groeten

Petra


Petra's Sieradenwereld is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53972627